TEL. 93 821 28 86

Pis de 85 m² compost de menjador-estar, cuina independent, 3 habitacions, 1 bany i cambra de rentar. Té calefacció, traster i balcó per davant. Edifici amb ascensor. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 370 €

Pis semi-nou de 80 m2 compost de menjador-estar i cuina amb illa, 2 habitacions dobles, una tipus suit amb bany complert amb banyera i vestidor, 1 despatx, un bany amb dutxa. Terra radiant de gas-natural. Pàrquing i traster. Edifici amb ascensor. Molt sol i vistes immillorables. No s'accepten animals de companyia. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 480€

Àtic de 70m² compost de menjador-estar, cuina independent, rebost, 3 habitacions, 1 bany, un petit terrat i calefacció de gas natural. Edifici sense ascensor, és un àtic. Molt assolellat.

PREU: 340€ 

Apartament semi-nou de 50 m² compost de menjador-cuina, 2 habitacions, 1 bany, cambra de rentar, calefacció de gas natural, balcó, traster i pàrquing. Edifici amb ascensor. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 400 €

Apartament de 50m2 compost de menjador-estar, cuina independent, 2 habitacions, 1 bany, calefacció de gas natural. Edifici sense ascensor, és un primer pis.COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 260 € 

Pis reformat de 90 m² a planta baixa, compost de menjador-estar, cuina amb sortida a jardí, rebost i cambra de rentar, 4 habitacions i 1 bany. Calefacció de gas natural. Edifici sense ascensor, són uns baixos. COMUNITAT INCLOSA. 

PREU: 420€

Apartament semi-reformat de 45 m² compost de menjador-cuina, 1 habitació doble,1  bany i calefacció de gas natural. Edifici sense ascensor, és un primer pis. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 250 €

Pis totalment moblat de 72m2 compost de menjador-estar, cuina, 2 habitacions dobles, 1 bany amb banyera i dutxa d'hidromassatge, cambra de rentar, balcó, terrassa de 45m2  i pàrquing. Té calefacció de gas natural, persianes amb motor, fil musical i finestres de doble vidre. Edifici amb ascensor.

PREU: 450€

Pis de 80m2 compost de menjador-estar amb llar de foc, cuina independent, 3 habitacions, 1 bany, balcó, té calefacció de gas natural i la fusteria exterior d'alumini. Edifici sense ascensor, és un tercer pis. COMUNITAT INCLOSA

PREU: 380€    

Pis  semi-nou de 70 m², moblat, compost de menjador-estar, cuina independent, 3 habitacions, 1 bany i calefacció elèctrica. Edifici sense ascensor, és un segon pis. Molt sol i vistes. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 300 €