TEL. 93 821 28 86

Apartament semi-nou de 65 m2 compost de menjador-estar, cuina, 2 habitacions, 1 bany i plaça de pàrquing. Terra de parquet. Calefacció de gas natural. Edifici amb ascensor. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 430 € 

Pis semi-nou moblat de 70m2 compost de menjador-estar amb sortida a balcó, cuina independent equipada, 2 habitacions dobles, 1 bany complet, traster i plaça de pàrquing. Té calefacció de gas natural. Edifici amb ascensor. Tot exterior, vistes immillorables. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 450 €

Pis de 65 m2 compost de menjador-estar, cuina independent, 2 habitacions, 1 bany amb banyera, traster i balcó amb vistes. Calefacció de gas natural. Edifici amb ascensor. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 400 €

Pis semi-nou de 75 m2  totalment moblat compost de menjador-estar, cuina independent, 2 habitacions dobles, 1 bany complet i cambra de rentar amb rentadora i secadora. Calefacció de gas natural i traster. Edifici amb ascensor. COMUNITAT INCLOSA.

PREU: 450 €

Pis de 90 m² compost de menjador-estar, cuina àmplia, rebost, cambra de rentar, 3 habitacions, 2 banys, balcó per davant i darrera i traster molt gran. Calefacció elèctrica. Edifici sense ascensor, és un tercer pis. Pàrquing opcional. COMUNITAT INCLOSA. 

PREU: 400 €

Casa de poble de 85 m2 reformada, composta de planta baixa amb garatge a compartir i safareig. Planta superior amb jardí de 30 m2, menjador-estar, cuina, 3 habitacions,1 bany i cambra de rentar. Calefacció de gas natural.

PREU: 600 €