TEL. 93 821 28 86
Error
  • JFolder: :files: La ruta no és una carpeta. Ruta: /furanet/sites/portal9.cat/web/htdocs/images/EMPRESA
Informació
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/EMPRESA

Empresa

La nostra empresa ha sorgit gràcies al nostre esperit de treball, il·lusió i energia i s’ha consolidat amb el treball ben fet, la honradesa i el coneixement del mercat. En definitiva, amb un respecte als valors com el nostre pilar principal.

 

HORARI: de dilluns a divendres de 09:30h a 13:30h i de 16:00h a 19:00h, (dissabte tancat).

*Deguda la situació actual, l'horari és de 9:30h a 13:30h fins a nou avís.

 

Cal dir que estem registrades a l'Agència de l'Habitatge de Cataluny amb el número d'ICAT 4203. Aquest registre és de caràcter obligatori i té com objectiu afavorir la transparència i garantir la protecció de les persones usuàries. Així doncs, garantim als clients que tenim la capacitat per donar un servei eficient i de qualitat, ja que tenim la formació acadèmica adequada i experiència en el sector. El Registre d'agents de la propietat immobiliaris té la base jurídica en la Llei 18/2007 del dret a l'habitatge i en el Decret 12/2010, pel qual es regulen els requisits per exercir l'activitat d'agent immobiliari i es crea el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya.

 

També estem associades a l'Associació Professional d'Experts Immobiliaris de Catalunya la qual té com a finalitat la defensa i promoció dels interessos professionals del sector immobiliari. Tenen estatus amb caràcter democràtic. El número de carnet d'associades és 1409 i 1411.

 

La nostra empresa disposa del servei Google Place, a través del qual es pot veure la nostra oficina. 

{gallery}EMPRESA{/gallery}