TEL. 93 821 28 86

La nostra empresa ha sorgit gràcies al nostre esperit de treball, il·lusió i energia i s’ha consolidat amb el treball ben fet, la honradesa i el coneixement del mercat. En definitiva, amb un respecte als valors com el nostre pilar principal.

 

HORARI: de dilluns a divendres de 09:30h a 13:30h i de 16:00h a 19:00h, (dissabte tancat).

*Deguda la situació actual, l'horari és de 9:30h a 13:30h fins a nou avís.

 

Cal dir que estem registrades a l'Agència de l'Habitatge de Cataluny amb el número d'ICAT 4203. Aquest registre és de caràcter obligatori i té com objectiu afavorir la transparència i garantir la protecció de les persones usuàries. Així doncs, garantim als clients que tenim la capacitat per donar un servei eficient i de qualitat, ja que tenim la formació acadèmica adequada i experiència en el sector. El Registre d'agents de la propietat immobiliaris té la base jurídica en la Llei 18/2007 del dret a l'habitatge i en el Decret 12/2010, pel qual es regulen els requisits per exercir l'activitat d'agent immobiliari i es crea el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya.

 

També estem associades a l'Associació Professional d'Experts Immobiliaris de Catalunya la qual té com a finalitat la defensa i promoció dels interessos professionals del sector immobiliari. Tenen estatus amb caràcter democràtic. El número de carnet d'associades és 1409 i 1411.

 

La nostra empresa disposa del servei Google Place, a través del qual es pot veure la nostra oficina.